Wednesday, June 19, 2013

Selepas Setahun Dibela



Membela janggut selama setahun. Aku tak mengharap jadi macam Gandalf, tak larat nak syampu kalau panjang camtu. Cuma aku rasa muka aku lebih sesuai bila ada facial hair. 

Bila dah panjang camni, mula la rakan-rakan menegur. Ada yang respek, ada yang minta petua kesuburan, ada yang geli, ada yang nak belai dan ada yang stim. Pernah juga dikata serupa pemain bass System Of A Down

Aku tak pasti sampai bila nak simpan. Nak biar terus memanjang atau potong pendek sikit. Kalau cukur licin aku tak selesa, asyik gatal dagu bila nak tumbuh kembali.

Apa pendapat korang?

Saturday, June 15, 2013

Review - Man of Steel




  • Jalan cerita - agak confusing.
  • Action - awesome, explosive, epic. *two thumbs up*
  • Tiada "kneel before Zod!"
  • Selepas kecewa dengan Superman Returns yang maha bosan tu, aku rasa movie ni OK. Not perfect, just OK. At least non-stop action dan kurang emo.