Monday, February 18, 2013

Jalan-Jalan Hujung Minggu: Hatyai & Songkhla Bhg. 2


Sambungan dari entri sebelum ini.

Ini kali kedua aku ke Songkhla, kali pertama pada Februari 2011 dahulu. Tak ada apa yang baru pada trip kali ini, sekadar nak refresh je. Bukit Tang Kuan dan Tugu Naga pun aku tak pergi pasal dah pergi dulu. Lepak lunch ikan stim lemon tepi pantai dan mencabul patung duyung kat pantai Samila. 










Dari Songkhla, aku terus ke Khlong Hae Floating Market. Ni pun kali kedua jua aku sampai sini. Juga sekadar nak refresh selain makan-makan tepi sungai.






Ringkas je lawatan ke Songkhla kali ni. Gian nak travel :)

No comments: