Tuesday, October 9, 2012

KFC World Hunger Relief 2012


Sekali lagi aku menyertai acara tahunan ni. Masuk tahun ni dah 4 tahun berturut-turut. Nak masuk marathon, aku sedar keupayaan diri. So, masuk walkathon je la :p

Macam biasa, tahun ni tshirt warna ungu lak. Warna tak jadi hal pada aku, yang penting material yang selesa dan menyerap peluh.

Nampaknya tahun ni penyertaan hampir 12,000 orang. Penuh seluruh dataran depan Istana Kehakiman. Putrajaya bertukar warna petang tu.



OK, jumpa lagi kat event tahun depan!

2 comments:

marmalade said...

macam mana nak join all these kind of events?
anyway, yang ni just jalan lenggang kangkung ke or you have to walk ala-olympian to menang gold medal? huhuhuhu.

i miss our post dpa days. rasa sangat berstamina.

Abd Hadi said...

biasanya ada je announcement.. kalau u nak join nanti i invite u gak.

kalau nak walk ala olympian tu up to u la hahaha