Wednesday, October 31, 2012

Dan Kudoakan Kebahagiaan Ke Akhir Hayat





Tahniah Mala.



"A real woman doesn't let her husband leave the house hungry or horny" - Anon.

9 comments:

Azlina Wahab said...

ish... sedih aku... sedih! apsal la aku duty time tu... :(

marmalade said...

awwwww so sweet!!! thank you for the dedication entry hadi :)

love the picture of myself closing my eyes and leaning over on ina's shoulder :) can you please email me all these lovely pictures?

thank you for coming again ya, hadi! it was such a beautiful day, wif beautiful people like you guys!

Zaharah Izat said...

Mala looks so sweet and beautiful!

Abd Hadi said...

Azila - apa nak buat, tugasan dah memanggil

Mala - no problem, i'll email them to u. congrats again :)

Hasina Terebuzzu said...

erk... gmbr mala mmg cantek.. gmbr aku ntah apa2 je.,. hehehe

marmalade said...

zila: sedih kau takde babe :(

hadi: thanks again!!!

ara: thank you babe! alaaaaa kau takde! sure kita boleh amik gambar para bloggers hahahahaha

ina: aku sangat suka gambar kita tuh. hahahaha

Hasina Terebuzzu said...

ye mala.. aku harap H tak jeles ko manja2 ngn aku.. hahaha!

muhamadakmalwahab said...

Gambar puan hayati tutup mata bersandar ke ina itu sungguh priceless...macam dapat sandar kat tilam vono ajer...hahaha...

anyway...kami semua menantikan mala & H junior...hehehe...

Mr.Ein said...

Tahniah Mala :)