Friday, August 24, 2012

Destinasi Seterusnya

4 comments:

Ara Izat said...

Selamat bercuti! Selamat Hari Raya!

Abd Hadi said...

Thanks Ara =)

muhamadakmalwahab said...

Cool...ko dah sampai dulu sebelum aku...walaupun kita buat planning bersama-sama tahun lepas...

Aku rasa dia punya bas stesen tak centralised sebab mengelakkan jem kot...sebab KL sekarang kan tengah dok buat the same thing...bahagikan stesen bas ikut arah perjalanan hence TBS...stesen gombak...etc...

Aku pernah kena pengalaman yang sama naik bas yang hampeh waktu Siem Reap ke Phnom Penh...walawei...nyesal tak sudehhh...

Tak pernah dengaq pasal vang vieng nieh...terus la aku gugel lepas baca entry and tengok gambaq fb ko...wachaaaa...macam menariksss...

In the end of the day...aku rasa ko dah lebih daripada aku dalam misi jelajah ASEAN kita nieh...aku still tinggal Laos dengan Myanmar...ko dah gi Laos dulu...hehehe...

Abd Hadi said...

Aku terpaksa gabung plan travel dgn plan raya pasal cuti dah susah nak dapat skang. Kalau nak cuti standalone mmg tak lulus nampaknya.

Logik gak argument stesen bas tu... lebih teratur ye tak?

Vang Vieng ni popular di kalangan backpackers, biasanya org hanya akan ingat Luang Prabang je pasal Laos. Pergi la kalau sempat nanti.

No prob la bro, nanti kita trip ke Myanmar sama-sama. Aku dah plan cantek punya :)