Friday, December 2, 2011

Dari Saigon, Seoul & Honolulu.


Poskad-poskad yang datang serentak.

Dari tiga destinasi, dua destinasi aku tak sampai lagi. Tak mengapa, esok masih ada. Bukan jauh sangat Korea tu :p

Apa pun, poskad dari Honolulu mmg mengancam! Thanks Hayati =)


6 comments:

marmalade said...

i dah agak you akan suka nye! hahahaha. i was contemplating nak kasi you or akmal. hahahahahaha. i hope i made the right decision! (and sorry akmal!).

korea tak jauh. dan takdelah best sgt pun sbb orang-orang dia macam tak friendly jeeee. baik gi tokyo hadi :)

nihadriz said...

uuuuuu~!!! mmg mengancam sangat postcard from honolulu tu! :D

Mr. Moshuchi said...

ermmm poskad utk ko semua yg hot2, ada aweks2..sbb kawan2 dah tau dah kecenderungan ko kehkehkeh :p

Al Hadi said...

hayati - yeah thanks again dear! hasrat nak ke Tokyo tu mmg ada. kena plan dulu =)

Niha - amacam dengki x? hehehe

Koko - well, u know me :p

nihadriz said...

dengki jugak. eh, postcard lelaki seksi ala hawaii five-o takde ke? hahahahaah~

Al Hadi said...

itu kena tanya Hayati ;)