Tuesday, December 6, 2011

BlackBerry 7 Launch @ LUST Changkat Bukit Bintang.



Khamis 1 Disember yang lepas aku sekali lagi mendapat jemputan eksklusif dari BlackBerry Malaysia ke majlis pelancaran BB7. Kali ini bukan macam gathering pertama dan gathering kedua dahulu, tapi ialah pelancaran produk.

Tempat pelancaran ialah di LUST Changkat Bukit Bintang. Menemani aku, Akmal yang zoom dari Putrajaya.


Kali ni semua hadirin dijamu dengan dinner yang memuaskan, bukan sekadar finger food. Spaghetti, roast salmon, black pepper beef dan free flow juice & Coke.

Kenyang woi.


Seperti biasa, geng-geng BBUGMY juga turut ada bersama, dan dapat kenal-kenal geng baru. Bertukar BB Pin dah jadi kewajipan :D

Yang paling menarik perhatian aku malam tu bukannya 3 smartphone yang baru dilancarkan, tapi BlackBerry Posche Design P9981 milik big boss RIM Asia.

Harga? USD 2,000.00! O_o

BlackBerry Posche Design P9981

Persembahan lagu-lagu jazz dan akustika malam tu juga best. Lebih chill dan relax sambil borak2 dgn geng-geng dan usha smartphone baru.

Macam biasa, ada juga lucky draw dan twitpic contest.

Macam biasa, aku tak menang apa-apa.

Cis.




All in all, aku berpuas hati dan seronok. Great time with friends. 

Free dinner. Free drinks. Free BlackBerry goodies.

Hey, how about a free BlackBerry smartphone? :p

No comments: