Sunday, December 11, 2011

Bila AirAsia Bergurau.....

Seperti yang mungkin korang tahu, sekarang AirAsia sedang buat promo hebat tambang murah untuk perjalanan tahun hadapan. Harga tiket bermula dari 10sen!

Seperti biasa, aku pun mula survey harga tiket promo ke destinasi pilihan dalam misi Asia Tenggara aku. Destinasi pertama yang aku check ialah Siem Reap, Cambodia.

Sementara menunggu, aku mula membayangkan dapat tiket gila murah.

Mungkinkah RM20 one-way?

Atau mungkinkah dapat RM10 one-way?

Atau mungkinkah aku berjaya dapat tiket berharga 10 SEN????

*
*

*

*

Ini yang aku dapat;





Tiket promo RM 12,400.00 FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Bila AirAsia bergurau, aku jadi sasau.



Sekali lagi. FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!11!!!1!!!

7 comments:

YanTie AhMad said...

hahaha....website pun naik bingong...takat g Siem Reap pun sampai 12,400..aku siap tgk 2-3 kali..betul ke hage dlm MYR tue?

tp this time, xbanyak yang menarik hati sangat..location and price and timing..

marmalade said...

seriously???
WTF?

baik naik MAS business class pegi tokyo pun i tak rasa mahal mcm tuh! sheessssssh.
i think they've gone bonkers.

Hasina Terebuzzu said...

tgelak besar aku bila baca entry kali ni! hahahahaa

Lein Nazir said...

hahahaha kenapa tu? sistem bengong ke? mahal tu....

xetxet said...

ha?? apa telah terjadi?? AA gilo apa???

cacah said...

hahaha... konfius ngan rupiah agaknya... hahahaa

Al Hadi said...

Yanti - rasanya silap currency tu. Gile ke hapa hehehe

Mala - WTF indeed. rasanya diorg salah currency kot huhu

Ina - gile terkejut tuuu!

Lein - agaknya kot. bengong dah sistem diorg.

Zetty - hahaha rasanya mmg sistem dia dah overdose tu

Ecah - rasanya kot. terkejut woi.