Wednesday, September 7, 2011

Tuan Kedai Yang Suka Bergurau

Di suatu hari tak lama dulu, aku ke sebuah kedai makan. Aku order nasi goreng cendawan dan teh o halia. Aku pesan nak extra halia, lebih power. Aku memang penggemar halia dalam minuman dan makanan aku. Tak kisah la walau lepas tu asyik berangin je badan.

Macam biasa, minuman akan sampai dulu.

Ini yang aku dapat;




Woi tuan kedai, kau sindir aku ye?

Hampeh.

11 comments:

papaYA said...

Mungkin pada pada mase ni harga halia murah, jadi tuan kedai pun murah hati ;)

cacah said...

u minum jugak ke sampai abis? hehehehe

Al Hadi said...

Yaya - agaknya kot. hehe sentiasa bersangka baik ya :)

Ecah - minum sampai habis! siap kunyah halia lagi :p

marmalade said...

hahahahaha!
gile aaahhhh. dia tengah bermurah hati nih. and dia nak you get maximum satisfaction :)

so satisfied tak? :d

Hasina Terebuzzu said...

nahhhh.. hamek ko! seketul halia dia kasi

nihadriz said...

tuan kedai tu excited terlebih kot. hahahaha~

muhamadakmalwahab said...

sangat kerassss sindiran itu...

IkraamSuarez said...

nasib baik teh halia mintak halia lebih...
macam mana kalau nak makan cucur badak nak badak lebih?

Lein Nazir said...

hahahaha mungkin tuan kedai mencuba sedaya upaya utk memuaskan hati pelanggan

datuk d said...

aku suka! tapi kot yer pun hiris laa!.. bedul punya pekedai!

Al Hadi said...

Mala - sangat satisfied! hahaha kena gi selalu :p

Ina - huhu kena minum sambil fikir kena sindir ke aku nih???

Niha - first customer agaknya kot

Akmal - kerasss woo...

Lein - Tuan Kedai Mithali?

datuk d - tak sempat kot hehe main letak je seketul