Thursday, December 16, 2010

Review - TRON Legacy

TRON Legacy! Hari pertama wahahaha!

Aku lupa bila last aku tengok filem Tron yang pertama tu, jalan cerita pun agak-agak lupa. Ah layankan je la.

Seperti yang aku expect, filem ni ialah definisi terkini eye-orgasm. Cantik dan menakjubkan. Satu perkataan je untuk filem ni: AWESOME.

Discwar scene: awesome.
Lightcycle scene: awesome.
Fightscene: awesome.
soundtrack: awesome.
Olivia Wilde: hot.


Untuk kesan terbaik, sila layan dalam 3D.

5 comments:

nihadriz said...

pavi ada 3d tak? mau tengok!!! :D

Al Hadi said...

yup, Pavi ada 3D. sila layan dan kagum :D

nihadriz said...

*drools*

can't wait for next week. hohohoho~

Anonymous said...

En.Suami telah membeli Narnia instead of Tron pada hari yang saya sangat sihat untuk menonton wayang. Kecewa sungguh. Kalau tahu baik aku beli tiket sendiri.

*ara*

fadhlullahomar said...

kena tengok 3D je ke baru puas hati? aku kadang-kadang malas nk pakai spek 3D tu...lecehla sebab aku pakai spek