Tuesday, December 21, 2010

Rentak

Ahad lepas aku dijemput menonton persembahan tari muzikal "Rhythm of Tourism". Sebagai seorang pencinta seni persembahan, sudah tentu aku takkan menolak.

Masuk pun percuma.


Ramai juga yang datang menonton, full house jugak la dewan persembahan tu. Start pukul 9 malam dan memang tak mengecewakan. Tarian yang memukau, muzik yang asyik, pyrotechnics yang simple, letupan-letupan mercun raya, lagu Ulek Mayang versi techno dan Mila yang comel.

Persembahan biola vs seruling juga memukau. Tarian dan lagu-lagu diselang seli dengan slideshow / video pelancongan Malaysia.


Tapi yang paling mencuri tumpuan dan menggamatkan suasana sudah tentu persembahan bertenaga dari White Percussion Unit. Memang hebat. Rasa tak puas tengok performance mantap diorang.

Sempat lagi aku rakam video;



Respek!

2 comments:

Hasina Terebuzzu said...

tidak diajak sekali tuh!!!

Al Hadi said...

masa tu Ina tgh berduka lagi pasal xde BB :p

sekarang dah ada Torch bole la hahaahaha