Monday, December 20, 2010

Dilema

Kerja di pejabat dah agak surut. Dan aku berazam nak habiskan segala kerja yang berbaki selewat-lewatnya pada Jumaat ini atau Isnin depan.

Maknanya aku ada 4 hari nak cuti dan pergi menikmati sambutan tahun baru 2011.

Jadi persoalannya ialah;



KOH PHANGAN atau HO CHI MINH?


UPDATE:

Keputusan dah dibuat. Aku ke Vietnam nampaknya :D



UPDATE 2:

Aku nak holiday, bukan nak travel. So, Thailand lagi hehehehe

9 comments:

handhalah ibnu kamil said...

cardiff . :)

lama sungguh tak jenguk sini.
agak-agak setahun jugak.
apa khabar encik !

marmalade said...

ho chi minh nih, tak begitu best kalau nak sambut tahun baru because it is just like any other cities. but then again, because you have been celebrating new year pun always in thailand... so why not go somewhere slightly different?

you have never been to vietnam pun kan?

very cheap lah. and i love the coffee. so if you are going to vietnam, you must buy me coffee. nanti i kirimkan duit skali dengan contoh packet coffee tuh. siap ada tanda halal ok? :)

why not celebrate new year kat negara macam... BRUNEI?
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH!

Al Hadi said...

handhalah: cardiff tu katne ek? hehe saya buta geografi la :p

khabar baik, cuma sekarang dah makin sibuk dgn kerja.

Al Hadi said...

im thinking the same thing, Bangkok is much better kan. tapi last year pun sambut kat thailand gak n i never been to vietnam yet.

kalau nak coffee, anytime jer. nanti sila lepak dan bawak sekali packet kopi tuh :D


Brunei? been there already lah.

handhalah ibnu kamil said...

oh. pekerja berjaya. keep it up !

cardiff tu kat UK kot. :)
hehehe....

Hasina Terebuzzu said...

sokong cik mala! ke vietnam sahajalah abg hadi.. lagipon abg hadi begitu teruja dgn vietnam kan??pegi je la...

Al Hadi said...

Ho Chi Minh City it is then!

muhamadakmalwahab said...

aiyooo...
new year ajer kat obesi...jeles sih...
next year kita new year ke new york nak tak?
hahaha...

Al Hadi said...

Ohio, new York, New Jersey semua kita redah! Oh setahun lagi...