Saturday, October 23, 2010

Jalan-Jalan Hujung Minggu

"Wei, bosan la weekend ni."

"Jom gi mana-mana."

"Jom!"


"Eh, aku tak pernah gi Danok. Apa best sana?"

"Haa... kau sampai sana nanti tau la"

"Aku beli selipar je la ek. Selipar keyboard tu!"

"WTF. Jauh-jauh drive kau nak beli selipar je?"


"Dah beli selipar? Jom tolong aku cari jap"

"Kau nak cari apa?"

"Jap lagi kau nampak la"

"Ok......"


"Hah tengok sana"

"Yang tu ke?"

"Yup. Nampak dah?"

"Astaghfirullah...."



Jauh perjalanan, luas pandangan.

Kat Danok memang luas pandangan.

Ooohh murahnya kentang, kacang dan ikan bilis!


"Dah, jom balik."

9 comments:

miss myaira said...

biler pegi

Al Hadi said...

hehe nak ikut boleh je..

Hasina Terebuzzu said...

hahahha! siot je.. danok yg ko smpai?? beli selipar je ke?? musykil aku... tp sempoi la selipar tuh... aku pon nk jugak weh! ada beli extra? =p

Ara Izat said...

serious? day trip ke ape? ish ish.

Al Hadi said...

Ina - wahahaha aku kan sick. tapi selipar tu mmg cun ar, style keyboard windows tu! kau nak? jom gi :p

Ara - penat la kalau daytrip.. kena stay satu malam :D

marmalade said...

thanks for the tshirt, hadi. heheheheheh.

nihadriz said...

wah frankie! betul ke tu pompuan? ntah2 khatui (yeke ejaan macam ni?). heheheee :P

j.e.j.a.r.i. said...

oitt..sempat lg zasss ke sana. patut la nk balik cepat..nk nyeberang ke sana rupanya :p

Al Hadi said...

mala - no prob =)

niha - ejaan sebenar ialah katoey.

pae - muahahahaha alang-alang da sampai