Sunday, April 4, 2010

Hangin

Rasa dah lama aku tak update blog ni.

Seperti mana korang tau, satu kejadian telah berlaku pada minggu lepas. Secara tak langsung, aku dikerah ke kawasan jajahan terbabit. Dan disitu aku akan berkampung sampai habis satu lagi kejadian yang bakal menyusul.

Weekend lepas aku ke Hulu Langat. Ada kerja lain pulak. Dengan penat, mengantuk, flat, semua aku redah. Tapi best gak dapat berendam dalam sungai kan? Dan melayan karenah remaja-remaja sempoi.






Lepas ni kembali ke kawasan jajahan tersebut. Aaarrggghh....

3 comments:

muhamadakmalwahab said...

ko pegi ABPBH tak?

Mr. Moshuchi said...

biasalah beb...setiap kita akan merasai 'huru-hara' di medan 'pertempuran' tu...cuma kena hati2 supaya kita tak kena peluru sesat...aku pun hangin

Al Hadi said...

Akmal - pergi.

Momo - haa dah la kawasan jajahan tu banyak isu, skang berebut plak. Tensen siot