Tuesday, April 20, 2010

Batu Keras



Selain HRC KL, aku cuma dah sampai HRC Beijing dan HRC Bali.

Next on my list;

HRC Ho Chi Minh City, Vietnam.

HRC Phuket, Thailand.

HRC Bangkok, Thailand.

HRC Makati, Filipina.

HRC Jakarta, Indonesia.

HRC Hong Kong, China.

HRC Gold Coast, Australia.

Dan of course la, HRC Penang :p

7 comments:

marmalade said...

i rasa i dah sampai barca (ke madrid? i tak ingat haha), cologne, amsterdam, london and kl lah. ada lagi kut, tapi entah, tak ingat. hahahaha.

eh dah dapat postcard nha trang?

Al Hadi said...

Kalo I dok europe 3 tahun mmg habis HRC sana I masuk.

U ada send postcard? X dpt pun

muhamadakmalwahab said...

walawei...aku juga mau ke HRC cam ko...
setakat ni
HRC KL
HRC Bangkok
HRC Singapore
HRC Singapore Airport
HRC Prague
HRC Munich
HRC London
HRC Penang
HRC Amsterdam
HRC Jakarta
HRC Cologne

Next in the list

HRC Beijing
HRC Ho Chin Minh
HRC Phuket
HRC SEATTLE (JOM HADI DEC 2011!!!)
HRC Seoul

jay jamil said...

HRC - tempat budak nak belajar clubbing ehehheheheh

Al Hadi said...

Akmal - aku sgt berminat dgn HRC SEATTLE!!!

Jay - well, kena start somewhere kan :D

Anonymous said...

HRC-tempat orang tua clubbing. Haha.

Aku dah sampai Bali n Makati je.

Penang? Bila? Hehe. KL pun boleh juga.

Al Hadi said...

Plan je, Penang bukan jauh mana pun