Monday, February 1, 2010

Sweet 16

Semua orang ada kenangan sweet 16. Kecuali kalau korang belum berumur 16 tahun. Biasanya kalau berumur 16 tahun ni, dah tentunya kita di Tingkatan 4. Tak tau la kalau ko seorang genius macam Sufiah Yusuf. Ataupun retarded macam Ralph Wiggum.

Form 4. Ada orang kata itu ialah honeymoon year. Dah lepas PMR, masih setahun untuk SPM. Tahun untuk enjoy, berseronok, dan kalau dok asrama, tahun merasa jadi senior! Bagi aku, memang honeymoon year pun. Form 4 ialah tahun yang paling menyeronokkan sepanjang persekolahan aku.

Kawan-kawan separa matang, warden yang tension, cikgu-cikgu yang tak melarang dan macam-macam lagi.

Kenangan cinta monyet? Sorry la, tak main la cinta-cinta masa sekolah. Aku ke sekolah untuk menuntut ilmu, meluas pengetahuan dan merapatkan hubungan antara kaum. *muntah*

Ya, sekolah aku semuanya lelaki. Itu pasal aku pemalu dengan wanita.

Ya, aku memang dah bermisai dan berjambang. Itu pasal aku sangat matang.

Tahun ni aku dikatakan berusia 29 tahun. Aku tak percaya. Aku masih lagi 16.

Unbelievable? Believe it.

11 comments:

frankie said...

muke ganas beb..hehehhe

buat ar style camtu lagi..sure bess

Al Hadi said...

ahahahha... aku pun rasa nak wat balik ah rambut camtu

muhamadakmalwahab said...

rambut ko cam hero filem tamil bro...hahahahah

Al Hadi said...

WOAHAHAHA...

patut la ramai gadis tergoda. tapi apakan daya, aku pemalu

papaYA said...

Huish, jambul tu tak ingat..
Nasib aku tak kenal ko mase tu, kalau idak, sure I dah tergoda ;)

marmalade said...

i tgk gambar kelas you, i dah boleh agak sape yang nakal =)

Al Hadi said...

Yaya - hehehe... apa nak buat.. takde rezeki aku nak digoda kau

Mala - obvious kan? :p

Phoebus Athenos said...

tua kutuknya nko!

beta baru 27.

Al Hadi said...

27 in dog years perhaps?

Mr. Moshuchi said...

haha..rambut belah tepi.
aku pun sama..style tu kira famous la dulu...lagi satu rambut belah tepi cam budak baik je *hahaha nak muntah juga*

Al Hadi said...

biasa la. sesekali jadi nerd pun okay apa?