Wednesday, February 17, 2010

Kau Berdua

Kau berdua buat aku pening.

Kau berdua buat aku menyampah.

Kau berdua buat aku sakit.

Kau berdua buat aku menyumpah.

Kau berdua buat aku mual.

Kau berdua buat aku muntah.





Ya. Kau berdua.

11 comments:

frankie said...

berdua lebih baik - acha

Al Hadi said...

kepala hotak kau

papaYA said...

Good Luck!!!

Al Hadi said...

thanks Yaya :D

papaYA said...

Owh lagi 1, memorize soalan eh, nanti leh bagitau aku memandangkan aku tak join kamu semua amik PTK next week ;)

Al Hadi said...

ok ok, no prob. mmg aku hafal nanti

muhamadakmalwahab said...

hafakan untukku jua...

Ara Izat said...

aku dah ada rasa nak give-up. even tho belum amik pun paper tu lagi.

planning to have a discussion so that lagi senang nak paham. wanna join?

Al Hadi said...

akmal - nanti aku bagi tips k

ara - jom!

marmalade said...

i dah plan nak amik lagi hahahahahahahahahahaha

Khairul Amri Ishak said...

hadi: sama la wei.

~ tergelak aku dgn entri ko nie..~