Monday, December 7, 2009

New Moon






Pretty much self-explanatory, no?

11 comments:

muhamadakmalwahab said...

hahahahahahhahhahahaha
aku gelak giler weih tengok post ko ini....
seriously it almost explains the whole movie...hahahahahahaha

Al Hadi said...

yeah! emo vampire, suicidal teenager and oily werewolves!

jay jamil said...

deym, banyak sangat bashing lar pasal twilight saga ni. ahahahahahha

Al Hadi said...

kalo muun baca nih mesti panas satu badan ahahahahaha

Mojo Jojo said...

hahaha, tat explains the whole movee.. tak pyh nak buang rm12 tgk muvee tu... sux!!

marmalade said...

i think i'll just wait till the movie keluar kat astro lah =)

Al Hadi said...

Jojo - sokong! aku buat sideroll pun x rasa nak muntah.

Mala - hehe, good choice. at least u ada option nak tukar channel nanti. but prepare a vomit bag. just in case.

papaYA said...

Watched this movie after Ninja Assassin, siap leh kuar pergi toilet tanpe perlu berlari (in case takut miss part yang best..) Most of the time, I yawned n kept on checking Joe's watch (bila nak abis niiiii)...

Al Hadi said...

yess... filem ini adalah pesta tidur dan muntah.

Ara Izat said...

dem. aku peminat twilight pun tak tengok lagi. hehe.

Al Hadi said...

takyah tgk la dik. buang masa n duit jer. sila rujuk komen Yaya dan Jojo