Monday, November 23, 2009

Review - Jennifer's Body

PLOT:

Kisah seorang gadis bernama Jennifer yang dirasuk syaitan dan mula membunuh pelajar lelaki di sekolahnya. Kawan baiknya, Needy mula mengesyaki sesuatu apabila semakin ramai yang mati dan mula membongkar rahsia sebenar disebalik pembunuhan kejam yang berlaku.

REVIEW:

Not bad.

Tidak mengecewakan aku, malah cerita ni boleh layan gak walaupun 30 minit pertama agak perlahan. Filem ni straight-to-the -point, dengan sedikit flashback.

Special effect juga menarik dan tak nampak macam kartun. Sebenarnya tak banyak sangat pun special efffect, jalan cerita filem ni dah cukup ok untuk layan.

Tarikan utama filem ni pastilah Megan Fox yg hot. Dan dalam filem ni dia bukan sekadar hot, tapi juga flirty, bitchy dan slutty! Dan juga ada girl-on-girl action! Pervert seperti Fariq pasti akan suka.

Anyway, toksah buang masa tengok filem ni kat wayang. Habis kena cantas dengan FINAS.

Terima kasih lanun.

8 comments:

frankie said...

sial..asal nama aku kene petik..hahahah

Al Hadi said...

kau kan pervert.

leLabu said...

habis kena cantas dengan naglaa. ko kena nasihatkan lala tu.. jgn dok cantas sangat nanti citer jd tak best!

Al Hadi said...

betul3. dia tukang gunting!

muhamadakmalwahab said...

owh yeah...ni kena tanya dengan cik lala yang bekerja di penapisan filem KDN ini...

Al Hadi said...

dia pun menurut perintah je. jgn la kondem dia plak k

papaYA said...

Lala yang paling best dapat tengok semua ;)

Al Hadi said...

ya betul. Tapi Lala mesti dah muak tengok kan?