Friday, August 28, 2009

Happy Birthday Max


Rabu lepas ialah birthday seorang Sicko iaitu si Max. Memandangkan aku malas nak bagi dia hadiah macam masa birthday adik aku, Ara dulu maka aku decide untuk belanja dia dan aweknya makan je la.

Kat mana? Fatty Crab! O yeah. Aku tau diorang pun suka makan kat situ, especially Jojo.

Rupanya Max tengah main Resident Evil 5, kat Xbox 360 member dia. Tambah semangat aku nak main kat PS3 lak hehehe... dan tahniah utk Jojo yg akhirnya dapat gak sebijik DSLR yg diidamkan. Canon 500D ye Jo? Dah beli flashgun nanti bagi aku pinjam ek?

Anyway, Happy 26th birthday Max! Keep sniffin'!

No comments: