Wednesday, May 6, 2009

Transformers : Revenge Of The Fallen

Aku tahu, berjuta peminat yang tak sabar tunggu filem ni kuar wayang. Aku ingat nak tengok kat IMAX, gambar besar gila! hahahahha Tapi sayang xde versi 3D plak.

Dah tengok trailer terbaru Transformers : Revenge Of The Fallen? Kalau belum, sila tengok dulu.



Amacam? Gila best.

Banyak robot baru dalam filem ni berbanding filem pertama dulu. Tapi yang betul-betul aku nak tengok hanya 2 robot jer.

DEMOLISHER & DEVASTATOR!

Ini ialah Demolisher yang sangat pelik designnya. Tapi besar bagak dan sangat best.



Dan ini pula ialah Devastator, cantuman 7 Constructicon. Robot paling besar bagak!



Selain dua robot tu, of course la aku nak tengok Megan Fox :P

Tunggu je la movie ni kuar.

No comments: