Saturday, May 30, 2009

Review - Terminator Salvation

PLOT:

Sequel terbaru dari franchise Terminator. Kali ini mengisahkan tentang perjuangan John Connor, pemimpin manusia menentang robot pembunuh dari Skynet ketika beliau sudah dewasa dan bukan budak-budak macam 3 filem Terminator terdahulu. Asal-usul model T-800 juga diperjelaskan dan konflik dalaman John Connor dan cabaran-cabaran baru beliau.

REVIEW:

Best.

Walaupun tak sebagus Terminator 2: Judgement Day. Aksi sangat banyak, macam non-stop. Cakap sikit, perang banyak. Dan rupanya ada macam-macam terminator, selama ni ingatkan rupa Terminator tu macam Arnold Susah-nak-eja je. Aksi sangat banyak!

Dan terlampau banyak. Keluar panggung aku dah lupa apa jalan cerita dia. Hahahahha.....

Awek dalam filem ni hot gak. Nama betul dia ialah Moon Bloodgood. Cool kan?

Filem ni takde feel macam filem Terminator. Lebih kepada filem aksi yang ada Terminator. Tapi aku enjoy!

No comments: