Thursday, March 26, 2009

Drama 4 Babak

Malam tadi di Bangsar.


Babak 1:

[Lokasi: Restoran Pelita, Bangsar. Aku dan Mala sampai dulu, lepak kat Pelita sambil makan. Tetiba Fariq call..]

Fariq: wei korang katne ni?

Mala: kitorang kat Pelita, Jalan Telawi. Dtg sini la.

Fariq: Pelita tu katne? Aku kat sebelah Bangsar Village. Aku x tau la jalan Bangsar ni.

Mala: Kau tak tau jalan Telawi? Gila uncool.

Hadi: HAHAHAHAHA!!!!


Babak 2:

[Lokasi: Starbucks Jalan Telawi. Mala nak call seseorang]

Mala: Heloo! Hello! Dengar tak?

Hadi: Mala, apakejadah kau cakap dengan kamera?

Fariq: HAHAHAHAHAHA!!!!!!


Babak 3:

[Lokasi: Starbucks Jalan Telawi. Mala tengah bragging pasal orang-orang special yang ditulis dalam blog dia.]

Mala: entri ni pulak khas untuk kawan i.

Hadi: Blah la kau Mala. Aku ni pun kau tak pernah cerita dalam blog.

Mala: Eh, ada la. Tapi u kira special tau. Lagi sikit tulis, lagi special la.

Hadi: Fariq, kau perasan tak dia tak pernah tulis pasal [masukkan nama] ?

Fariq: HAHAHAHAHAHHAHA!!!!! Kantoi!

Mala: Bloodyhell!


Babak 4:

[Lokasi: Starbucks Jalan Telawi. Mala tengah bragging pasal satu flash animation dalam blog dia.]

Mala: Hik hik hik! Cute tak?

Fariq: Laa.. apsal letak gambar i camtu? Guna la gambar hensem sket.

Hadi: Roti and panadol? wtf?

Mala: Ala.. ok la tu. Kan nampak adorable sangat?

Hadi: Fariq, ko perasan tak siapa yg takde dalam ni?

Fariq: HAHAHAHAHAHAH!!!! Kantoi lagi!

Mala: Korang jahat! Aku nak report kat [masukkan nama]!

Fariq & Hadi: HAHAHAHAHAHAHAH!!!!........................


Lain kali kita lepak lagi ek? :P

No comments: