Tuesday, February 24, 2009

Gambar Bogel Elizabeth Wong

Nak tengok gambar bogel Elizabeth Wong?

Nak tahu macamana aksi panas ahli politik?

Nak tahu apa yang diorang kecoh-kecoh sangat?

Nak ??




Sila cari sendiri. Aku takde masa untuk semua tu.

Tapi aku perasan sesuatu. Entri aku sebelum ni ada guna nama politician tu. Dan pagi tadi aku perasan ada 200+ hit selepas entri tu aku post.

Ramai jugak rupanya yang sampai ke blog aku ni pasal nak carik gambar-gambar yang heboh tu. Sorry la, aku tak buat entri politik kat blog ni. Apatah lagi gambar bogel.

Aku dah lama muak dengan politik Malaysia.

No comments: