Sunday, December 21, 2008

Sengal La Badan Aku

Weekend ni aku terkejar-kejar jer. Lepas kerja 3 minggu non-stop, ingatkan dapat rehat la. Hampeh.... Nak rehat pun tak sempat. Sebenarnya bukan tak sempat, tapi tak cukup.

Aku nak sambung main Force Unleashed.
Aku nak habiskan tonton DVD yang aku beli.
Aku nak tengok wayang.
Aku nak lepak tengok live band.
Aku nak tengok Rock The World 8 (huhuhu...)
Aku nak shopping baju baru.
Aku nak lebih masa!


Dah lama aku tak gi urut. Badan pun dah sengal ni...


Aku rindu alunan muzik sentimental dengan jari-jari mulus mengurut tubuh aku....
.

No comments: