Wednesday, October 8, 2008

Kena tag la pulak...

Aku dah kena tag plak ngan 2 orang. So, untuk menjadi seorang yang adil macam Justice Pao, aku akan jawab kedua-dua sekali!



YANG PERTAMA......


The rules: Link to your tagger and post these rules on your blog. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. Tag at least 3 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

1. Aku suka warna putih dan merah. Putih untuk menunjukkan aku seorang yang suci. Merah untuk menunjukkan aku seorang yang horny.

2. Aku suka tempat tinggi. Kerana kat situ aku boleh gelakkan orang yang gayat.

3. Aku minat Tera Patrick.

4. Aku bukan seorang yang pemarah. Tapi kadang-kadang emo.

5. Dulu aku pernah bercita-cita nak jadi seorang atlit. Tapi aku tak suka berlari dan berpeluh.

6. Aku aquaphobia.

7. Semalam aku bermimpi satu hostage situation yang bercampur elemen zombie dan ganado. Rasanya aku dah addict ngan Criminal Minds dan Resident Evil 4.



YANG KEDUA......

1.what were you doing 5 years ago?

Still studying.



2.what are the 5 things on your to-do-list today?


  • blog.
  • read other people's blog.
  • meeting.
  • try to do some actual work.
  • continue watching Criminal Minds.
3.what are the 5 snacks that you enjoy?

  • chocolates.
  • Starbuck's Caramel Frappucino.
  • Maggi Itik.

4.what are 5 jobs you have had?


  1. Petrol pump attendant
  2. Housekeeping Slave
  3. Customer Service Officer
  4. Management Trainee
  5. Assistant Director

5.who are 5 people you wanna tag?

Nobody.


HAHAHA. Dah selesai.

Aku malas nak tag sapa-sapa. Kalau rajin, buat la.

No comments: